Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Top vanzari

 • scaune-vizitator

  Disponibil

  Modelul TAURUS PC LAYER este un scaun de vizitator cu cadru cromat, cu sezutul si spatarul din plastic, netapitat. Scaunele de acest tip au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte, cu sau fara brate si masuta de scris.

  155,89 lei
  Adauga in cos
 • scaune-bucatarie

  Disponibil

  Scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru. ✓ Piele ecologica ✓ Garantie: 24 de luni

  168,98 lei
  Adauga in cos
 • scaune-ergonomice

  Disponibil

  Scaunul ERGOHUMAN se preteaza atat ca scaun directorial cat si ca scaun de birou.Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; deasemeni sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului. ✓ Garantie: 36 de luni ✓ Descarca brosura de prezentare

  2 728,91 lei 2 449,00 lei
  Adauga in cos
 • birouri-calculator

  Disponibil

  Birou pentru calculator compus din doua corpuri, unul cu spatiu pentru unitate si unul cu rafturi pe care se pot aseza imprimanta, bibliorafturi, etc. Acest birou este ideal pentru lucrul in fata calculatorului. Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

  834,52 lei 709,34 lei
  Adauga in cos
 • birouri-calculator

  Disponibil

  Birou pentru calculator simplu si practic, ideal la locul de munca sau pentru acasa. Dispune de suport unitate calculator si de suport mobil pentru tastatura. Acest model se poate realiza la comanda si cu unitatea de calculator in partea stanga sau dreapta, in functie de preferintele utilizatorului.

  839,87 lei 554,32 lei
  Adauga in cos
 • scaune-bucatarie

  Disponibil

  Modelul ULISE este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc.

  91,70 lei
  Adauga in cos
 • masute-cafea

  Disponibil

  Masuta de cafea cu design modern si minimalist. Se preteaza foarte bine oricarei sufragerii sau living. Aceasta masuta are dimensiunile 110 x 60 x 40

  492,49 lei 477,72 lei
  Adauga in cos
 • scaune-birou

  Disponibil

  Modelul PANTHER LX este un scaun ergonomic cu brate si cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  348,45 lei
  Adauga in cos
 • scaune-birou

  Disponibil

  Caracterul mobil al scaunului este dat de cele cinci role cu rotita dubla, din nylon, montate pe baza de plastic. Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului.

  294,74 lei
  Adauga in cos
 • scaune-birou

  Disponibil

  Modelul 1152 Mirage LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt, destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil cu brate BR28 care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

  448,01 lei
  Adauga in cos