Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

O gama variata  de scaune pentru birou, directoriale, ergonomice, profesionale sau pentru copii

SCAUNE SI FOTOLII Sunt 16 produse.

 • scaune-ergonomice

  Disponibil

  Scaunul ERGOHUMAN se preteaza atat ca scaun directorial cat si ca scaun de birou.Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; deasemeni sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului. ✓ Garantie: 60 de luni ✓ Descarca brosura de prezentare

  2 728,91 lei 2 349,00 lei
  Adauga in cos
 • scaune-ergonomice

  Disponibil

  Noul Ergohuman Elite Plus vine cu imbunatatiri in ceea ce priveste unghiurile de inclinare, elemente constructive mai elegante, si un mecanism imbunatatit pentru a controla functiile scaunului cat mai eficient. Scaunul Ergohuman Elite Plus combina un set puternic de caracteristici ergonomice cu un profil elegant, contemporan, fiind proiectat pentru un confort extraordinar pe termen lung. ✓ Garantie: 60 de luni

  3 470,00 lei 2 870,00 lei
  Adauga in cos
 • scaune-birou

  Disponibil

  Modelul PANTHER LX este un scaun ergonomic cu brate si cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  348,45 lei
  Adauga in cos
 • scaune-birou

  Disponibil

  Caracterul mobil al scaunului este dat de cele cinci role cu rotita dubla, din nylon, montate pe baza de plastic. Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului.

  294,74 lei
  Adauga in cos
 • scaune-birou

  Disponibil

  Modelul 1152 Mirage LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt, destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil cu brate BR28 care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

  448,01 lei
  Adauga in cos
 • scaune-birou

  Disponibil

  Modelul ASTRA LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil prevazut cu brate care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  277,71 lei
  Adauga in cos
 • scaune-directoriale

  Disponibil

  Modelul Gamma este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  471,59 lei
  Adauga in cos
 • scaune-ergonomice

  Disponibil

  Scaun ergonomic, elegant, cu spatar inalt imbracat in plasa neagra de tip ERGO Flex. Dispune de mecanism syncron antisoc, brate reglabile, baza din aluminiu de mare rezistenta. Acest model mai ofera si posibilitatea montarii unui mecanism de translatie.

  1 074,31 lei
  Adauga in cos
 • scaune-ergonomice

  Disponibil

  Scaun ergonomic care ofera eleganta si confort. Modelul 1700 Rene este echipat cu mecanism syncron antisoc, cu maneta dubla ce permite reglarea inaltimii si a fortei contragreutatii. Bratele sunt si ele reglabile iar baza din nylon rezistent. Este disponibil atat in varianta cu brate cat si in varianta fara brate.

  746,08 lei
  Adauga in cos
 • scaune-vizitator

  Disponibil

  Modelul FELICIA este un scaun de vizitator cu cadru negru vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte, cu sau fara brate si masuta de scris.

  98,25 lei
  Adauga in cos