Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Camere pentru copii si de tineret in culori vesele, special creat pentru ei.

MOBILA PENTRU COPII Sunt 3 produse.

 • dormitoare-copii

  Disponibil

  Mobila din camera copilului trebuie sa se schimbe si sa creasca odata cu acesta. Alegerea mobilierului potrivit pentru dormitor poate fi insa o provocare descuranjanta pentru parinti. Noi va oferim o varianta accesibila in functie de necesitati sau de bugetul disponibil pentru aceasta.

  3 615,99 lei
  Adauga in cos
 • dormitoare-copii

  Disponibil

  Modelul Ally este ideal pentru fetite oferindu-le tot ceea ce le trebuie in materie de mobilier. Se poate comanda pe piese individuale sau pe diferite nuante de material. Camera pentru copii este compusa din: dulap de haine, pat si noptiera. Dulapul este prevazut cu cate o oglinda pe fiecare usa, bara metalica pentru umerase in interior, polite si sertare pentru lenjerii sau alte tipuri de obiecte. Elementele mobilierului se pot modifica la...

  3 147,05 lei
  Adauga in cos
 • paturi-copii

  Disponibil

  Pat pentru copii realizabil la comanda pe diferite culori de material sau dimensiuni. Modelul de pat Rossie este special conceput pentru cei mici dar cu o structura ce ii ofera o rezistenta deosebita in timp. Poate fi adaptat atat pentru fetite cat si pentru baieti alegand culoarea potrivita pentru acestia.

  824,06 lei
  Adauga in cos