Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Mobilier practic si elegant, special creat pentru utilizarea in spatiile de lucru.

MOBILA PENTRU BIROU Sunt 9 produse.

 • birouri-calculator

  Disponibil

  Birou pentru calculator compus din doua corpuri, unul cu spatiu pentru unitate si unul cu rafturi pe care se pot aseza imprimanta, bibliorafturi, etc. Acest birou este ideal pentru lucrul in fata calculatorului. Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

  834,52 lei 709,34 lei
  Adauga in cos
 • birouri-directoriale

  Disponibil

  Birou directorial ideal pentru persoanele care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Acest model ofera solutia si cadrul optim de lucru, dispunand si de multiple spatii pentru stocarea documentelor importante, sau a altor obiecte necesare lucrului la birou. Modelul "Liberty" se poate realiza la comanda pe diferite nuante de culori, in functie de preferinte.

  3 191,51 lei
  Adauga in cos
 • birouri-calculator

  Disponibil

  Birou pentru calculator simplu si practic, ideal la locul de munca sau pentru acasa. Dispune de suport unitate calculator si de suport mobil pentru tastatura. Acest model se poate realiza la comanda si cu unitatea de calculator in partea stanga sau dreapta, in functie de preferintele utilizatorului.

  839,87 lei 554,32 lei
  Adauga in cos
 • birouri-calculator

  Disponibil

  In situatia in care cel mai mult timp il petreci in fata calculatorului, o masa mai mica este suficienta, insa daca iti place sa imprastii diverse proiecte si folosesti biroul si pentru scris atunci cauta unul cu dimensiuni mai generoase. Va prezentam cateva dintre cele mai reusite piese de mobilier destinate spatiului de lucru.

  1 620,46 lei
  Adauga in cos
 • birouri-calculator

  Disponibil

  Masa pentru laptop de dimensiuni mici, compacta, care va ajuta la economisirea spatiului. Un model practic si functional mai ales daca va doriti si un loc pentru stocare documente sau bibliorafturi. Dispune de polita in partea de jos care poate fi inlaturata foarte usor in funtie de ce se va aseza in acel spatiu.

  421,53 lei
  Adauga in cos
 • mese-conferinta

  Disponibil

  Mobilier pentru birou si sali de conferinta profesional, creat intr-o gama larga de variante si combinatii pentru optimizarea spatiului dumneavoastra. Va oferim posibilitatea de a alege online atat compozitia standard a acestei game de mobilier cat si alte modele usor modificate in ceea ce priveste modelul sau culoarea acestora. De asemenea, aveti si posibilitatea de a selecta produsele individual, unul cate unul, pentru a achizitiona doar...

  9 505,35 lei
  Adauga in cos
 • mobila-receptie

  Disponibil

  Mobila pentru receptie semirotunda ce permite angajatului care o foloseste un acces mai usor dintr-un capat in altul al acesteia, marginile din stanga si din dreapta fiind mai apropiate fata de alte modele care sunt executate pe drept. Blatul de sticla este piesa de rezistenta al receptiei, in sensul ca acesta ii ofera un aspect deosebit de placut si modern.

  4 182,89 lei
  Adauga in cos
 • mobila-receptie

  Disponibil

  Mobilier Receptie cu un aspect placut ce se preteaza intrarilor in sedii de firma, institutiilor publice, cabinetelor medicale si nu numai. Design simplu si functional 100% ce va lasa placut impresionat orice potential client. Mobilierul se poate realiza intr-o larga gama de culori sau dimensiuni in functie de necesitati.

  681,78 lei
  Adauga in cos
 • mobila-receptie

  Disponibil

  Mobilier Receptie foarte indicat pentru firme, cabinete medicale si nu numai. Pentru ca prima impresie conteaza intotdeauna, acest model este proiectat tocmai pentru acest lucru, sa impresioneze. Modern si functional 100% acest birou tip receptie va ajuta sa castigati increderea potentialilor dvs. clienti chiar de la intrare.

  1 976,17 lei
  Adauga in cos