Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Mobilier la comanda pentru casa ta. Bucatarii, mobila living, mobila dressing, dulapuri pentru haine, si multe altele.

MOBILA PENTRU CASA Sunt 12 produse.

 • masute-cafea

  Disponibil

  Masuta de cafea cu design modern si minimalist. Se preteaza foarte bine oricarei sufragerii sau living. Aceasta masuta are dimensiunile 110 x 60 x 40

  492,49 lei 477,72 lei
  Adauga in cos
 • mobila-bucatarie

  Mobila de bucatarie de dimensiuni mici, ideala pentru apartamente ce nu dispun de un spatiu foarte generos. Cu toate acestea, modelul de bucatarie "Greta" va compensa spatiul redus prin aspectul sau modern si practic. Spatiile de stocare disponibile, cosul Jolly, dar si scurgatorul de vase fiind punctele forte.

 • mobila-bucatarie

  Modelul SARA este unul special, iesind in evidenta mai ales datorita fronturilor realizate in forma literei S. Cu siguranta, aceasta mobila de bucatarie va atrage privirile tuturor celor ce va vor trece pragul locuintei. Pentru a obtine un efect deosebit recomandam combinatii de cate doua culori, una inchisa cu o alta mai inchisa (pentru fronturi).

 • mobila-bucatarie

  Mobila de bucatarie MELISSA pune accentul pe liniile drepte, caracteristica care ii ofera un aspect modern. Ofera o multime de spatii de stocare fara a ocupa prea mult spatiu. Se poate accesoriza cu corp jolly pentru sticle dar si cu scurgator pentru vase.

 • mobila-bucatarie

  Chiar si o bucatarie de mici dimensiuni poate fi echipata cu electrocasnice incorporate, avantajul fiind acela ca nu mai ocupa spatiu in plus, acestea integrandu-se perfect si elegant in mobilier. Mobila de bucatarie se confectioneaza la comanda pe diferite configuratii, culori sau dimensiuni.

 • mobila-dormitor

  Disponibil

  Set de mobila pentru dormitor alcatuit din trei piese: pat modern prevazut cu spoturi, comoda 6 sertare si oglinda. Acesta poate fi achizitionat in intregime sau pe piese individuale, fiind posibila alegerea finisajelor sau a combinatiilor de culori.

  4 795,50 lei
  Adauga in cos
 • mobila-hol

  Disponibil

  Mobilier pentru hol ce va ofera solutia completa pentru stocarea hainelor pe termen scurt, a pantofilor si a diferitelor accesorii vestimentare. Este prevazut cu sistem pantofar (3 spatii x 2 randuri de pantofi). Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

  1 864,19 lei
  Adauga in cos
 • mobila-hol

  Disponibil

  Mobilier hol compus din cinci piese care formeaza un ansamblu practic si care se potriveste ca dimensiuni aproape in orice loc din casa. Acest ansamblu este destinat si recomandat a se folosi in spatiul din hol pentru depozitarea incaltamintei si a hainelor.

  1 486,08 lei
  Adauga in cos
 • mobila-living

  Disponibil

  Un living ideal trebuie sa fie cat mai confortabil si primitor dar sa beneficieze si de un decor rafinat si personalizat in acelasi timp.Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18 mm. Este prevazut cu cant ABS de 2 mm pe usa si fetele  sertarelor, iar pe restul componentelor cu cant ABS de 0,4 mm.

  5 642,22 lei
  Adauga in cos
 • mobila-living

  Disponibil

  Mobila living este o categorie in care va propunem atat livinguri moderne cat si clasice. Mobilierul se poate executa la comanda pe oricare alte dimensiuni, culori, accesorii etc., pretul modificandu-se in functie de aceste modificari.

  5 924,55 lei
  Adauga in cos