Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Pentru un copil, dormitorul reprezinta mai mult decat un loc de dormit. Este locul unde isi face temele, citeste, se joaca cu  prietenii, locul unde viseaza cu ochii deschisi. Cand incepeti amenajarea dormitorului trebuie sa aveti in vedere toate aceste lucruri, mobilierul trebuie sa fie pe cat de practic pe atat de confortabil, si pentru un timp cat mai indelungat. Acestea fiind spuse, preferintele copiilor se schimba des, deci utilizati accesorii si culori care pot fi usor inlocuite.

Dormitoare Copii Sunt 2 produse.

 • dormitoare-copii

  Disponibil

  Mobila din camera copilului trebuie sa se schimbe si sa creasca odata cu acesta. Alegerea mobilierului potrivit pentru dormitor poate fi insa o provocare descuranjanta pentru parinti. Noi va oferim o varianta accesibila in functie de necesitati sau de bugetul disponibil pentru aceasta.

  3 615,99 lei
  Adauga in cos
 • dormitoare-copii

  Disponibil

  Modelul Ally este ideal pentru fetite oferindu-le tot ceea ce le trebuie in materie de mobilier. Se poate comanda pe piese individuale sau pe diferite nuante de material. Camera pentru copii este compusa din: dulap de haine, pat si noptiera. Dulapul este prevazut cu cate o oglinda pe fiecare usa, bara metalica pentru umerase in interior, polite si sertare pentru lenjerii sau alte tipuri de obiecte. Elementele mobilierului se pot modifica la...

  3 147,05 lei
  Adauga in cos