Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Mobilierul de receptie este foarte important pentru imaginea unei companii. Acesta se gaseste intotdeauna la intrare, fiind primul loc cu care clientii sau partenerii dumneavoastra de afaceri intra in contact. Asadar, prezentarea, aspectul mobilierului de receptie trebuie sa faca o impresie cat mai buna, sa fie impecabil. Va propunem in aceasta categorie cateva modele si configurari de receptii pentru a va ajuta in realizarea mobilierului perfect.

Mobila Receptie Sunt 14 produse.

 • mobila-receptie

  Mobilier pentru receptie care se potriveste in mod deosebit pentru hoteluri, camine, dar si pentru alte institutii publice sau private. Mobilierul se executa in functie de spatiul disponibil pentru amenajarea acestui sector dupa ce se efectueaza masuratori in prealabil.

 • mobila-receptie

  Acest model este o receptie de dimensiuni mici potrivit pentru accesul in zone cu numar mic de incaperi. Receptia este proiectata pentru a fi folosita de un singur angajat care va controla un trafic de vizitatori relativ redus. Dupa caz se pot aduga sau elimina diferite piese de mobilier, se pot modifica dimensiuni, culori, etc.

 • mobila-receptie

  Disponibil

  Mobila pentru receptie semirotunda ce permite angajatului care o foloseste un acces mai usor dintr-un capat in altul al acesteia, marginile din stanga si din dreapta fiind mai apropiate fata de alte modele care sunt executate pe drept. Blatul de sticla este piesa de rezistenta al receptiei, in sensul ca acesta ii ofera un aspect deosebit de placut si modern.

  4 182,89 lei
  Adauga in cos
 • mobila-receptie

  Receptie pe semirotund cu aspect masiv ideala pentru accesul in sedii de firma, institutii si nu numai. Acest model iese in evidenta datorita designului simplu si totodata deosebit, aceasta impresionand mai ales prin prezenta blatului de sticla deosebit de gros.

 • mobila-receptie

  Mobilier receptie cu aspect simplu si practic ce se preteaza pentru accesul in sedii de firma, institutii, hoteluri, etc. Acest model, desi minimalist este foarte practic si necesar pentru firmele care au nevoie de un minim de control asupra accesului in sediu, informatii sau indrumari. Un singur angajat poate lucra in conditii optime in spatele acestei receptii.

 • mobila-receptie

  Disponibil

  Mobilier receptie de dimensiuni medii ce se preteaza pentru controlul accesului in sedii de firma mari, hoteluri, institutii publice, etc. Aspect modern care lasa o impresie placuta potentialilor clienti inca de la intrare. Se pot aduce modificari in functie de spatiul de destinatie, inclusiv in ceea ce priveste nuanta si culorile materialului.

  4 009,97 lei
  Adauga in cos
 • mobila-receptie

  Mobilier receptie ideal pentru primirea vizitatorilor la sediul firmei dumneavoastra. Practica si cu un design deosebit, prevazuta cu un panou in spate pe care se poate insriptiona logo-ul firmei, aceasta receptie va face o impresie deosebit de placuta potentialilor clienti. Inspirati incredere si profesionalism inca de la intrarea in sediu.

 • mobila-receptie

  Mobilier receptie potrivit pentru primirea vizitatorilor, potentialilor clienti la intrari in sedii de firma, institutii publice, casierii, etc. Acest model este executat pe semirotund pentru o mai buna perspectiva a angajatului asupra oaspetilor din incapere dar si pentru un acces mai usor dintr-o parte in alta a receptiei.

 • mobila-receptie

  Mobilier receptie proiectat simplu si practic in acelasi timp. Acest model poate fi folosit de o gama larga de institutii, hoteluri, firme, casierii, etc. Materialul folosit este PAL de 18 mm (36 mm) dublat sau de 25 mm dupa caz, acest aspect facand din aceasta receptie una foarte rezistenta in timp.

 • mobila-receptie

  Mobilier receptie ce se preteaza accesului in sedii de firma, cabinete medicale, casierii, etc. Un model minimalist dar cu stil ce ofera o functionalitate 100% si lasa o impresie placuta vizitatorilor inca de la intrare. Se poate confectiona pe diferite dimensiuni sau culori in functie de necesitati.