Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Mesele de conferinta sunt foarte utile companiilor, acestea folosindu-se pentru organizarea sedintelor sau pentru diverse intalniri de afaceri. Mesele pentru conferinta se pot asorta foarte elegant cu modelele de scaune din categoria "Scaune Conferinta", prezente de asemenea pe site-ul nostru. Va punem la dispozitie o gama de modele pentru a va putea alege mobilierul potrivit afacerii dumneavoastra.

Mese Conferinta Sunt 8 produse.

 • mese-conferinta

  Masa de conferinta piesa de mobilier ce se regaseste in spatii precum cele office, locul sedintelor, rapoartelor sau intalnirilor importante.

 • mese-conferinta

  Disponibil

  Indiferent ca e vorba de biroul de acasa sau de spatii de birouri, mobilierul trebuie sa fie atat functional cat si estetic. Va prezentam modelul RIN, una dintre cele mai reusite mese de conferinta destinate spatiului de lucru.

  1 093,48 lei
  Adauga in cos
 • mese-conferinta

  Disponibil

  Indiferent ca e vorba de biroul de acasa sau de spatii de birouri, mobilierul trebuie sa fie atat functional cat si estetic. Va prezentam modelul AGATA, una dintre cele mai reusite mese de conferinta destinate spatiului de lucru.

  1 214,52 lei
  Adauga in cos
 • mese-conferinta

  Indiferent ca e vorba de biroul de acasa sau de spatii de birouri, mobilierul trebuie sa fie atat functional cat si estetic. Va prezentam modelul CENTRUM, una dintre cele mai reusite mese de conferinta destinate spatiului de lucru.

 • mese-conferinta

  Disponibil

  Mobilier pentru birou si sali de conferinta profesional, creat intr-o gama larga de variante si combinatii pentru optimizarea spatiului dumneavoastra. Va oferim posibilitatea de a alege online atat compozitia standard a acestei game de mobilier cat si alte modele usor modificate in ceea ce priveste modelul sau culoarea acestora. De asemenea, aveti si posibilitatea de a selecta produsele individual, unul cate unul, pentru a achizitiona doar...

  9 505,35 lei
  Adauga in cos
 • mese-conferinta

  Masa de conferinta practica si spatioasa pentru incaperi mari. Un astfel de model este foarte util marilor companii pentru organizarea sedintelor importante. Mobilierul se poate realiza la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

 • mese-conferinta

  Disponibil

  Masa de consiliu impunatoare utila pentru intalnirile importante, discutii de afaceri, conferinte. Acest model se poate realiza atat pe dimensiunile standard cat si pe alte dimensiuni sau culori in functie de spatiul disponibil sau preferinte.

  2 420,81 lei
  Adauga in cos
 • mese-conferinta

  Disponibil

  Masa de consiliu moderna ideala pentru intalnirile importante, discutii de afaceri sau conferinte. Spatiul gol din mijlocul acestei mese se poate folosi la tragerea eventualelor fire sau cabluri de date pentru laptop-uri. Acest model se poate realiza si pe alte dimensiuni sau culori fata de cele standard afistae mai jos, in functie de spatiul disponibil sau preferinte.

  2 101,33 lei
  Adauga in cos