Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Birourile operationale sunt folosite cu precadere in spatiile cu un numar mare de angajati. Acestea economisesc mai mult spatiu fata de birourile clasice si pot avea diferite configurari, atat in ceea ce priveste numarul de posturi cat si in ceea ce priveste design-ul. Noi va punem la dispozitie un catalog de birouri operationale care va va ajuta sa luati o decizie cu privire la noul dumneavoastra mobilier.

Birouri Operationale Sunt 10 produse.

 • birouri-operationale

  Birou Operational cu 4 statii de lucru ce pot fi folosite confortabil si eficient de tot atatia utilizatori. Mobilierul Operational permite lucrul unui numar mare de angajati intr-un spatiu foarte restrans ele fiind mai usor de optimizat ca si configuratie. Acesta este vital atunci cand se doreste performanta intr-o companie cu multi angajati.

 • birouri-operationale

  Birouri operationale separate (1 statie de lucru / utilizator). Acest model de birou se poate aseza intr-o multitudine de configuratii in functie de spatiul disponibil. Folosind 4 birouri unite se poate forma un ansamblu compact. Este dotat cu rafturi standard pentru bibliorafturi si un corp cu sertare pentru stocarea diferitelor obiecte.

 • birouri-operationale

  Birouri Operationale (4 Statii de Lucru) care se poate folosii in cadrul micilor companii pentru call-center, serviciu clienti. Acesta este un model care nu necesita un spatiu foarte mare pentru amplasarea lui. Biroul este alcatuit modular, se monteaza si se demonteaza foarte usor.

 • birouri-operationale

  Birouri Operationale ce pot fi aranjate in diferite configuratii, pot fi adugate statii de lucru suplimentare sau elimina o parte din ele in functie de necesitati. Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

 • birouri-operationale

  Birouri Operationale cu 3 Statii de Lucru moderne si practice. Se pot aduga locuri suplimentare la cerere. Mobilierul Operational permite lucrul unui numar mare de angajati intr-un spatiu foarte restrans ele fiind mai usor de optimizat ca si configuratie. Acesta este vital atunci cand se doreste performanta intr-o companie cu multi angajati.

 • birouri-operationale

  Birouri Operationale cu 4 Statii de Lucru. O investitie inteligenta in acest tip de mobilier poate aduce angajatilor  beneficiul de a lucra intr-un mediu sanatos si productiv,  lucru care se va reflecta in timp si in dezvoltarea companiei ca intreg. Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

 • birouri-operationale

  Birouri Operationale (Statii de Lucru) care se preteaza pentru marile companii sau institutii. O investitie inteligenta in acest tip de mobilier poate aduce angajatilor  beneficiul de a lucra intr-un mediu sanatos si productiv, lucru care se va reflecta in timp si in dezvoltarea companiei ca intreg.

 • birouri-operationale

  Birou Operationale ce pot fi aranjate modular cu pereti despartitori. Ideale a fi folosite in loc de receptie, ca birouri de informatii in marile companii sau institutii. O investitie inteligenta in acest tip de mobilier poate aduce angajatilor  beneficiul de a lucra intr-un mediu sanatos si productiv,  lucru care se va reflecta in timp si in dezvoltarea companiei ca intreg.

 • birouri-operationale

  Birouri Operationale cu 4 Statii de lucru cu aspect aerisit si modern. O investitie inteligenta in acest tip de mobilier poate aduce angajatilor  beneficiul de a lucra intr-un mediu sanatos si productiv,  lucru care se va reflecta in timp si in dezvoltarea companiei ca intreg.

 • birouri-operationale

  Birouri Operationale cu 4 Statii de lucru, simple si functionale 100%. Eficienta unui angajat depinde in mare masura si daca mediul in care lucreaza este unul sanatos si productiv. O investitie inteligenta in acest tip de mobilier poate aduce angajatilor  beneficiul de a lucra intr-un mediu sanatos si productiv,  lucru care se va reflecta in timp si in dezvoltarea companiei ca intreg.