Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Transforma spatiul tau de lucru intr-unul profesional, facand un upgrade practic in ceea ce priveste mobilierul utilizat zilnic. Biroul directorial trebuie sa emane prestanta si profesionalism, el contribuiind pe deplin la imaginea dumneavoastra in companie. Modelele noastre pot servi ca sursa de inspiratie pentru crearea spatiului de lucru ideal.

Birouri Directoriale Sunt 10 produse.

 • birouri-directoriale

  Disponibil

  Birou directorial ideal pentru persoanele care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Acest model ofera solutia si cadrul optim de lucru, dispunand si de multiple spatii pentru stocarea documentelor importante, sau a altor obiecte necesare lucrului la birou. Modelul "Liberty" se poate realiza la comanda pe diferite nuante de culori, in functie de preferinte.

  3 191,51 lei
  Adauga in cos
 • birouri-directoriale

  Disponibil

  Birou directorial impunator  si elegant ce se preteaza mai ales persoanelor care indeplinesc functii manageriale, de conducere. Ofera un mediu de lucru placut si modern dispunand in acelasi timp si de spatiile necesare pentru depozitarea documentelor importante. Modelul "Terrace" se poate realiza la comanda pe diferite culori de material, in functie de preferinte.

  4 005,03 lei
  Adauga in cos
 • birouri-directoriale

  Disponibil

  Biroul directorial Brennan ofera solutia completa pentru nevoile zilnice in ceea ce priveste confortul, spatiile de stocare si functionalitatea unui mobilier de birou modern. Configuratia completa a acestui birou managerial este tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate performanta la locul de munca. Acesta este recomandat in special persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Nuantele de culori se pot modifica la...

  3 766,25 lei
  Adauga in cos
 • birouri-directoriale

  Disponibil

  Birou directorial modern si practic, recomandat persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Dispune de suport calculator dar si de spatii de stocare utile pentru stocarea documentelor importante si a accesoriilor de birou. Se pot modifica atat dimensiunile cat si nuantele de culori, la comanda, dupa preferinte.

  1 933,35 lei
  Adauga in cos
 • birouri-directoriale

  Disponibil

  Birou directorial modern si practic, recomandat persoanelor care indeplinesc functii de conducere sau administrative. Mobilierul se poate modifica conform cerintelor, atat ca dimensiuni cat si nuantele de material folosite la realizarea acestuia. Biroul managerial EXECUTIVE START ofera prestanta si creaza o impresie placuta de profesionalism afacerii dumneavoastra.

  1 786,79 lei
  Adauga in cos
 • birouri-directoriale

  Birou directorial modern si foarte practic datorita spatiilor de stocare disponibile, dar si a blatului de lucru care ofera suficient loc pentru desfasurarea diferitelor activitati. Ca si alte modele din acesta gama, biroul managerial EXECUTIVE START V2 este realizat din pal melaminat dublat, avad grosimea totala a intregii structuri inclusiv al blatului de 36 mm. Atat culorile sau tipul de material cat si dimensiunile acestuia se pot modifica...

 • birouri-directoriale

  Eleganta si confort la superlativ. Biroul managerial EXECUTIVE PLUS se adreseaza persoanelor ce indeplinesc functii de conducere la cel mai inalt nivel, unde stilul modern, confortul si functionalitate trebuie sa fie la ele acasa. Acest model de birou se poate realiza pe diferite culori sau dimensuni, in functie de preferinte.

 • birouri-directoriale

  Eleganta si confort la superlativ. Biroul managerial EXECUTIVE EXTRA se adreseaza persoanelor ce indeplinesc functii de asministrative sau de conducere. Acest model se realizeaza la comanda pe diferite nuante de culori sau dimensiuni, in functie de preferinte sau spatiul disponibil.

 • birouri-directoriale

  Disponibil

  Birou directorial elegant, modern, care imbina functionalitatea cu bunul gust. Un spatiu de lucru generos va va permite indeplinirea diferitelor activitati zilnice in cele mai bune conditii posibile. Biroul managerial Apollo este recomandat persoanelor ce indeplinesc functii de conducere sau manageriale. Realizandu-se la comanda, acest model poate fi customizat atat ca dimensiuni cat si in ceea ce priveste nuanta de culoare ce urmeaza a fi...

  2 155,92 lei
  Adauga in cos
 • birouri-directoriale

  Modelul de birou directorial "Falcon"  dispune de un blat realizat din trei piese fixate una langa cealalta, lucru care il face deosebit, modern si elegant. Dispune de spatii de stocare pentru depozitarea documentelor importante si a obictelor uzuale pentru birou. Atat culorile cat si dimensiunile acestuia se pot modifica in functie de preferinte sau pentru a se asorta cu un alt mobiler deja existent in camera.