Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Dulapurile pentru haine, sau sifonierele, se gasesc in orice locuinta. Acestea pot fi realizate la comanda, la set impreuna cu mobilierul pentru dormitor, dar si individual pentru completarea mobilierului deja existent. Dulapul de haine trebuie ales in functie de numarul de lucruri pe care le vom depozita in acesta dar si tinand cont de spatiul disponibil in camera. Un dulap pentru haine trebuie sa fie alcatuit din spatii cu bara de haine pentru umerase, cateva polite, si eventual unul sau mai multe sertare pentru diverse accesorii. Mai jos va prezentam o gama variata de modele care va vor servi ca sursa de inspirati in ceea ce priveste modelul viitorului dumneavoastra dulap pentru haine.

Dulapuri Haine Sunt 2 produse.

  • dulapuri-haine

    Dulap haine cu doua usi si trei sertare dotat cu bara de haine in partea stanga si cu polite in partea dreapta. Se poate achizitiona ca completare a mobilierului deja existent in camera. Acest dulap se poate executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

  • dulapuri-haine

    Dulap haine cu 2 usi si bara de haine. Mobilierul se executa la comanda pe diferite culori sau dimensiuni. Se poate achizitiona si ca completare a mobilierului deja existent.