Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Buletin de știri

Este bine stiut faptul ca mobilierul pentru bucatarie este unul dintre lucrurile cele mai importante intr-o casa, intr-o familie. Bucataria joaca un rol important nu doar la gatit, aceasta putand fi chiar si un loc unde servim cafeaua cu prietenii sau cu rudele care ne viziteaza. In continuare va propunem o gama variata de modele, care pot servi de asemenea si ca sursa de inspiratie in vederea amenajarii acestui spatiu.

Mobila Bucatarie Sunt 10 produse.

 • mobila-bucatarie

  Mobila de bucatarie de dimensiuni mici, ideala pentru apartamente ce nu dispun de un spatiu foarte generos. Cu toate acestea, modelul de bucatarie "Greta" va compensa spatiul redus prin aspectul sau modern si practic. Spatiile de stocare disponibile, cosul Jolly, dar si scurgatorul de vase fiind punctele forte.

 • mobila-bucatarie

  Modelul SARA este unul special, iesind in evidenta mai ales datorita fronturilor realizate in forma literei S. Cu siguranta, aceasta mobila de bucatarie va atrage privirile tuturor celor ce va vor trece pragul locuintei. Pentru a obtine un efect deosebit recomandam combinatii de cate doua culori, una inchisa cu o alta mai inchisa (pentru fronturi).

 • mobila-bucatarie

  Mobila de bucatarie MELISSA pune accentul pe liniile drepte, caracteristica care ii ofera un aspect modern. Ofera o multime de spatii de stocare fara a ocupa prea mult spatiu. Se poate accesoriza cu corp jolly pentru sticle dar si cu scurgator pentru vase.

 • mobila-bucatarie

  Mobila de bucatarie care poate avea ca destinatie atat apartamentele ce beneficiaza de un spatiu redus dar si pentru cele care dispun de un spatiu mai mare. Aceasta se poate realiza la comanda pe orice dimensiune. Modelul este unul modern, ce pune accentul pe liniile drepte. Se recomanda realizarea acesteia in combinatie de doua culori.

 • mobila-bucatarie

  Modelul de bucatarie VANYA este unul compact si modern. Fronturile profilate se pot realiza din MDF vopsit sau infoliat, obtinand astfel un design modern si diferit fata de alte modele ce dispun de usi neprofilate, drepte. Electrocasnicele pot fi cu usurinta incorporate in functie de optiunile utilizatorului, sau poate fi lasat doar spatiul liber pentru asezarea unora free-standing dupa realizarea si efectuarea montajului bucatariei.

 • mobila-bucatarie

  Modelul de bucatarie KIARA se adreseaza atat locuintelor cu spatiu redus dar si a locuintelor ce dispun de spatii mai generoase. Mobila de bucatarie se poate confectiona pe orice dimensiuni sau culori, in functie de spatiul disponibil sau preferinte.

 • mobila-bucatarie

  Chiar si o bucatarie de mici dimensiuni poate fi echipata cu electrocasnice incorporate, avantajul fiind acela ca nu mai ocupa spatiu in plus, acestea integrandu-se perfect si elegant in mobilier. Mobila de bucatarie se confectioneaza la comanda pe diferite configuratii, culori sau dimensiuni.

 • mobila-bucatarie

  Mobilierul de bucatarie realizat cu fronturi de culoare uni din pal melaminat sau MDF va oferi un aer modern si deosebit oricarui apartament. Electrocasnicele incorporate este de asemenea o caracteristica din ce in ce mai folosita in zilele noastre, acestea integrandu-se perfect in mobilier economisind astfel si din spatiu. Acest model se realizeaza la comanda in functie de spatiul disponibil sau de preferinte in ceea ce priveste culorile sau...

 • mobila-bucatarie

  Mobilier de bucatarie modern, adaptabil oricarui spatiu. Combinatia celor doua culori de material folosit la fronturi, impreuna cu sticla sablata, scoate in evidenta design-ul aparte al acestui model de bucatarie. Mobila se realizeaza la comanda, putandu-se adapta practic oricarui spatiu.

 • mobila-bucatarie

  Acest model va iesi cu siguranta in evidenta atunci cand cineva va va trece pragul casei. Mobila de bucatarie GIULIA confectioneza la comanda pe diferite dimensiuni ori combinatii de culori, aceasta putand fi adaptata practic oricarui spatiu. Fronturile pot fi din pal melaminat sau MDF lucios.